Teksten print

De kracht van gedrukte media in een tijd waarin aandacht schaars is

Ook in dit digitale tijdperk gelooft De Schrijfcompany in de kracht van print. Met print bedoelen we échte uitgaven ofwel gedrukte media. Geen online uitingen, maar boeken, tijdschriften, vakbladen, brochures en al die tekstproducties die je gewoon vast kunt houden. Die zo lekker op de deurmat ploffen. Die je in een laatje kunt leggen om te bewaren. Kunt meenemen in bad of naar het strand, zonder dat je bang hoeft te zijn voor waterschade of schurende zandkorrels.

Je onderscheiden met print

Gedrukte media hebben een belangrijke meerwaarde ten opzichte van digitale media: je onderscheidt je er vandaag de dag mee. Je verdwijnt niet in een mailbox tussen andere mails. In de brievenbus of op een vergadertafel is jouw brochure of bedrijfsmagazine opvallend aanwezig. Een magazine kan een waardevolle manier zijn om je naams- of merkbekendheid te vergroten.  

Twee keer aandacht

Een bedrijfsmagazine is meestal een aanvulling op je website. Online plaats je voornamelijk korte berichten, blogs en informatie. In een blad kun je onderwerpen uitdiepen. Daarmee verbind je de lezer – zowel (potentiele) klanten als medewerkers of cliënten – eerder en sterker aan je bedrijf of organisatie. Aandacht is in deze tijd een schaarste en alles wat je aandacht geeft groeit. Een bedrijfsuiting die met aandacht wordt gemaakt, zoals een magazine, vangt de aandacht van de lezer en houdt deze aandacht langer vast. Je creëert daarmee dus de ideale omstandigheden om jouw boodschap over te brengen.

Jouw eigen blad

Je kunt De Schrijfcompany inschakelen voor al jouw printuitingen. Van brochure tot vakblad, van publieksmagazine tot persbericht. De Schrijfcompany levert losse artikelen maar kan voor jou ook een complete uitgave maken. We nemen jou dan de gehele productie uit handen. Samen bepalen we de inhoud en dan gaan we aan de slag. Interviews houden, artikelen schrijven, foto’s regelen, het geheel vormgeven en zorgen dat het eindresultaat bij de drukker terechtkomt. Zodat er straks een prachtig eindproduct ligt: jouw eigen blad, krant of brochure!  

De Schrijfcompany verzorgde printuitgaven voor o.a.:
Edith van Beek
Edith van Beek- Koester Media
Lees verder
Myrke is een harde werker en een sprankelend mens. Ze heeft vooral voor en over de ondernemers veel fraaie artikelen afgeleverd. Teksten die niet alleen lekker lezen, maar ook inhoudelijk sterk zijn.
Céline Moly
Céline Moly- Lansinoh Nederland
Lees verder
Wat heb jij er iets leuks van gemaakt, met ook nog heel veel overtuiging, super!
Scroll naar boven