Schrijftrainingen

Schrijf je eigen teksten: workshops en online cursussen

De Schrijfcompany maakt naast eigen teksten ook workshops, onder meer voor (startende) ondernemers. Mensen worden er blij van als zij zelf een goede (web)tekst kunnen schrijven. Omdat ze daarmee besparen op de kosten van een tekstschrijver. Maar vooral omdat ze in staat zijn om hun verhaal vorm te geven.

Een online schrijftraining volgen via Schrijfschool.online

De Schrijfcompany heeft een online leeromgeving met diverse trainingen voor (startende) ondernemers. Wij geloven dat niemand beter, enthousiaster en overtuigender zijn verhaal kan vertellen dan de ondernemer zelf. Alleen weet hij vaak niet hoe hij dit op een goede manier kan opschrijven. Via online cursussen leren ondernemers op een toegankelijke manier een goede tekst schrijven voor de website of externe promotie van hun bedrijf. 

Workshops tekstschrijven en publiciteit

Tijdens de workshop Schrijf je eigen webteksten leer je alle ins en outs voor het schrijven van een goede webtekst. Er komt uiteraard een stukje theorie aan bod, maar er is vooral veel ruimte voor interactieve opdrachten en het stellen van vragen.
De workshop Pers & Publiciteit is helemaal gericht op het vergaren van publiciteit. Na het volgen van deze workshop weet je hoe je een goed persbericht schrijft en hoe je daarmee de krant haalt, misschien zelfs wel de voorpagina! Voor iedereen die (beter) wil leren bloggen is er de workshop Boost je blog.

Trainer en oprichtster van De Schrijfcompany

Myrke van der Does

“Ik merk hoe blij cursisten ervan worden als zij zélf een volwaardige tekst kunnen schrijven. Niet alleen omdat zij zich daarmee de kosten voor een tekstschrijver besparen, maar vooral omdat zij leren om vorm te geven aan het verhaal dat zij willen vertellen.”

De Schrijfcompany verzorgde workshops en gastlessen voor o.a.:

* Hogeschool van Amsterdam
* Creatieve Universiteit Alkmaar
* Trinitas College
* Shuffle Magazine

Dionne
Dionne- Shuffle Magazine
Lees verder
‘Nog ontzettend bedankt voor het geven van de workshops tijdens de Shuffle Schrijfmarathon. Super! Het was een groot succes. We genieten nog steeds na. Tof dat je wilde meewerken.’
Scroll naar top